De AOC U34G3XM Ultrawide QHD Gaming Monitor 144Hz 34 inch review

Beoordeling: (4.3/5)

Een meeslepende game-ervaring met de AOC U34G3XM ultra-wide QHD gaming monitor!

De AOC U34G3Xm Ultrawide QHD Gaming Monitor is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een perfecte game-ervaring. Met zijn grootse 34-inch schermformaat en kristalheldere beeldkwaliteit van 3440 x 1440 pixels biedt deze ultrawide monitor een meeslepende game-ervaring die je niet snel zult vergeten. Het scherm ondersteunt een refresh rate van 144 Hz en heeft een responstijd van slechts 1ms. Dit betekent dat de actie op het scherm snel en soepel verloopt, zonder enige vorm van vertraging. Met de AOC U34G3Xm Ultrawide QHD Gaming Monitor heb je een breder blikveld, wat betekent dat je meer op het scherm kunt zien dan met traditionele monitoren. Het stelt je in staat om volledig op te gaan in je games en je concurreert spelletjes te winnen. Het scherm zelf heeft een ontwerp dat zich richt op de game-ervaring en is voorzien van AMD FreeSync Premium-technologie, waardoor tearing en stotteren tijdens het gamen volledig worden geëlimineerd. Al met al is de AOC U34G3Xm Ultrawide QHD Gaming Monitor een uitzonderlijke keuze voor gamers die op zoek zijn naar een monitor die perfect aansluit bij hun game-ervaring. Het biedt uitstekende beeldkwaliteit, snelle responstijd en diverse nuttige functies. Als je op zoek bent naar een gaming-monitor, dan is deze zeker het overwegen waard.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Resolutie 3440 x 1440
Beeldverversing 144 Hz
Beeldverhouding 21:9
Contrastverhouding 3000:1
Reactietijd 1 ms
Helderheid 300 cd/m²
Kijkhoek 178 graden

De AOC U34G3XM Ultrawide QHD Gaming Monitor 144Hz 34 inch in één oogopslag

AOC U34G3XM - UWQHD Ultrawide Gaming Monitor - 144hz - 34 inch

De AOC U34G3Xm is een ultrawide QHD gaming monitor met een schermgrootte van 34 inch en een refresh rate van 144Hz. Dit zorgt voor een vloeiende en realistische game-ervaring, waarbij je geen last hebt van haperende beelden of ghosting. De monitor heeft een resolutie van 3440 x 1440 pixels, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. Dankzij het IPS-paneel zijn de kleuren levensecht en het contrast hoog.

De AOC U34G3Xm heeft een kromming van 1500R, wat ervoor zorgt dat je minder oogbewegingen hoeft te maken en je ogen minder snel vermoeid raken. Daarnaast zorgt de kromming ervoor dat je volledig wordt opgenomen in het spel. De monitor heeft ook een HDR400-certificering, wat betekent dat het scherm een hoge helderheid en contrastverhouding heeft. Het zorgt voor een realistisch beeld, waarbij donkere tinten ook echt donker zijn en fel verlichte delen meer intensiteit hebben.

De AOC U34G3Xm heeft een strak design en is zeer geschikt voor multi-monitor set-ups. Het scherm is voorzien van een VESA-standaard, wat betekent dat je hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast is de monitor in hoogte verstelbaar, zodat je hem op de perfecte hoogte kunt instellen. De monitor heeft ook een USB-hub, waardoor je gemakkelijk meerdere apparaten kunt aansluiten.

Kortom, de AOC U34G3Xm is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige ultrawide monitor. Dankzij de hoge refresh rate, QHD-resolutie en HDR400-certificering ben je verzekerd van een realistische en vloeiende game-ervaring. De kromming en het strakke design maken deze monitor ook geschikt voor langdurig gebruik.

Wat vinden we goed aan de AOC U34G3XM Ultrawide QHD Gaming Monitor 144Hz 34 inch

AOC U34G3XM - UWQHD Ultrawide Gaming Monitor - 144hz - 34 inch

  1. Ultrawide design: De AOC U34G3XM beschikt over een ultrawide design van 34 inch. Dit biedt een breed en groter schermoppervlak, wat ideaal is voor gamers en professionals die meerdere vensters of toepassingen tegelijkertijd willen gebruiken. 2. QHD-resolutie: Met een resolutie van 3440 x 1440 pixels biedt deze monitor een scherpe en heldere beeldkwaliteit. Dit zorgt voor een betere beleving bij het gamen, films kijken en werken. 3. 144Hz verversingssnelheid: De AOC U34G3XM heeft een verversingssnelheid van 144Hz, wat betekent dat het scherm 144 keer per seconde wordt vernieuwd. Dit zorgt voor vloeiende en responsieve gameplay. 4. HDR-ondersteuning: Deze monitor ondersteunt HDR (High Dynamic Range), wat zorgt voor een breder kleurenspectrum en een betere contrastverhouding. Dit levert een realistische en levendige beelden op. 5. AMD FreeSync Premium: Met AMD FreeSync Premium worden schokkerige beelden en tearing voorkomen, doordat de verversingssnelheid van de monitor wordt afgestemd op de grafische kaart van de computer. 6. Verstelbaarheid: De AOC U34G3XM kan op verschillende manieren worden versteld, waaronder kantelen, draaien en in hoogte verstellen. Dit zorgt voor een ergonomische en comfortabele werkhouding. 7. Aansluitmogelijkheden: Deze monitor beschikt over verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort en USB. Hiermee kan de monitor eenvoudig worden aangesloten op verschillende apparaten.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

AOC U34G3XM - UWQHD Ultrawide Gaming Monitor - 144hz - 34 inch
- Het instellen van de kleuren en contrast van de monitor kan lastig zijn en vergt wat technische kennis.
- De prijs is relatief hoog in vergelijking met andere gaming-monitoren met vergelijkbare specificaties.
- De monitor heeft geen ingebouwde speakers, waardoor er externe speakers nodig zijn voor goed geluid tijdens het gamen.
- Het ontwerp van de monitor is niet bijzonder origineel en kan als enigszins saai worden beschouwd.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Groot
  • Hoge resolutie
  • Snelle verversing
  • Gamen zonder haperingen
  • In hoogte verstelbaar
  • Goede kleurweergave
Nadelen
  • Prijs
  • Grootte kan onhandig zijn voor sommigen
  • Geen ingebouwde speakers

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een krachtige gaming monitor met een indrukwekkende beeldkwaliteit? Dan is de AOC U34G3XM Ultrawide QHD Gaming Monitor een uitstekende keuze. Met een schermgrootte van 34 inch en een resolutie van 3440x1440 pixels biedt deze monitor een prachtig beeld met superscherpe details. Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 144Hz en een responstijd van slechts 1ms, wat zorgt voor een vloeiende en snelle beeldweergave tijdens het gamen.

Een groot voordeel van deze monitor is het ultrawide design, wat zorgt voor een groter gezichtsveld en daarmee een meeslependere game-ervaring. Bovendien heeft deze monitor een indrukwekkend contrast en helderheid, waardoor de kleuren en details van uw games echt tot leven komen.

De AOC U34G3XM Ultrawide QHD Gaming Monitor heeft ook uitstekende connectiviteitsopties, zoals HDMI, DisplayPort en USB-poorten, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot uw apparaten. Het is ook mogelijk om de monitor in hoogte te verstellen, te kantelen en 360 graden te draaien, zodat u altijd de perfecte kijkhoek kunt vinden.

Als u op zoek bent naar een high-end gaming monitor met een geweldige beeldkwaliteit en snelle prestaties, dan is de AOC U34G3XM Ultrawide QHD Gaming Monitor een uitstekende keuze. Het mag dan wel wat prijzig zijn, maar het biedt absoluut waar voor uw geld en zal uw gaming-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Conclusie

AOC U34G3XM - UWQHD Ultrawide Gaming Monitor - 144hz - 34 inch

De AOC U34G3XM Gaming Monitor is een indrukwekkend apparaat met een ultrabreed scherm van 34 inch en een QHD resolutie van 3440 x 1440. Met een refresh rate van 144 Hz en Adaptive Sync technologie biedt deze monitor een meeslepende en vlotte game-ervaring. Daarnaast heeft het scherm een helderheid van 300 nits en een contrastverhouding van 3000:1, wat zorgt voor levendige kleuren en diepe zwarttinten. De monitor beschikt ook over twee ingebouwde 5W speakers, die een fatsoenlijke geluidskwaliteit leveren. Je kunt de luidsprekers eenvoudig uitschakelen via de on-screen display (OSD) instellingen als je liever externe speakers gebruikt zonder de kabels te verwijderen. Dit is een handige toevoeging als je je ruimte opgeruimder wilt houden zonder extra apparatuur. Het design van de AOC U34G3XM Gaming Monitor is strak en modern met een dunne bezel en metalen standaard. De monitor is in hoogte verstelbaar en kantel- en draaibaar, wat zorgt voor een flexibele en ergonomische positie, afhankelijk van hoe je wilt zitten tijdens het gamen. Eén van de enige nadelen van deze monitor is de afwezigheid van een USB-hub, wat een gemiste kans is omdat de meeste hedendaagse monitoren deze functie bieden. Dit kan echter worden opgelost door een externe USB-hub te gebruiken als je veel randapparatuur moet aansluiten. Kortom, de AOC U34G3XM Gaming Monitor is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een ultrabrede monitor met een indrukwekkende QHD resolutie en vloeiende gameplay. Het ontwerp is modern en ergonomisch, de geluidskwaliteit is goed en de mogelijkheid om de speakers uit te schakelen is een handige toevoeging. Al met al levert deze monitor zeer goede prestaties, en het heeft daarom terecht een plekje in onze line-up van de beste gaming monitoren van het moment.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

AOC U34G3XM - UWQHD Ultrawide Gaming Monitor - 144hz - 34 inch

© 2024 Beste Gaming Monitor, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten